fbpx
 

ПРОМОТИВНИ КАМПАЊИ

ПОСЛЕДНИ КАМПАЊИ...

ДАЈ МУ НЕГО 800, А НА НЕА 600...

Свесно или несвесно, понекогаш самите ги затвораме вратите кои ни е важно да останат отворени - за оние кои ни значат, за генерациите кои доаѓаат, за подобро и поправедно утре.

ГИ СОБИРА ЛИ ВО САКСИЈАТА?

Ги собира ли во саксијата за 8-ми Март сите неправди и нееднаквости на родова основа кои се случуваат на работното место низ цела година? Со меѓусебна поддршка да ја искорениме неправдата, за да процути рамноправноста.

ПАРТНЕРИ И ПОДДРЖУВАЧИ

Компаниите можат да преземат водечка улога во овој значаен процес. GEA е формирана со поддршката од Мastercard, Eurolink и Casys како главни партнери и A1 Македонија како партнер, а е отворена за сите кои сакаат да се вклучат, да ја поддржат нашата работа и да придонесат. 

ГЛАВНИ ПАРТНЕРИ

ПАРТНЕРИ

ПОДДРЖУВАЧИ

СЛЕДЕТЕ Нѐ на социјални медиуми

БИДЕТЕ ВО ТЕК СО РАБОТАТА НА ГЕА

Извор: ДЗС, 2019